باشگاه نوآفرینی توسکانو با مدیریت آقای دکتر حمیدرضا مختاری شبکه ایی از نوآوران، سرمایه گذاران و نخبگان با هدف نوآفرینی در بخش کشاورزی می باشد.
یکی از حوزه های فعالیتی باشگاه نوآفرینی توسکانو برگزاری رویدادهای بخش کشاورزی با هدف تولید محصولات ارگانیک، بازاریابی نوین محصولات کشاورزی، الگوهای نوین آموزش و ترویج و خدمات در بخش کشاورزی، تیم سازی و شناسایی صاحبان ایده و سرمایه می باشد.

بنیانگذار استارتاپ هنری نگارینو و مسئول روابط عمومی شرکت نوآفرینان پابست دانش (باشگاه نوآفرینی توسکانو) و سرگروه بانوان کارآفرین …
بیش از یک سال میشود که فعالیت خود را در زمینه هایی که ذکر کردم آغاز کردم و هدفم استفاده از بازیافتی های طبیعت برای تولید محصولات هنری و آموزش این هنر به داوطلبان می باشد و رشد و توسعه ی کسب و کارهای خانگی بانوان کارآفرین و اشتغال زایی و کارآفرینی و کسب درآمد بیشتر این عزیزان است.

حمیدرضا مختاری هستم، جوونی متولد 1345
بنیانگذار و مدیر عامل باشگاه نوآفرینی توسکانو
دوست دارم با همه توانم کمک کنم بچههای نوآور سرزمینم موفق بشن
عاشق سفرم؛ به کشورهای زیادی سفر کردم و همواره در حال یاد گرفتن بودم و هستم. یاد گرفتن تنها چیز ثابتِ زندگی منه.
سالهای زیادی را به عنوان عضو هیات علمی به تدریس و پژوهش گذروندم؛ حالا پژوهشگر و معلم آزاد هستم.
به آدمهایی که نمیخندند اعتماد ندارم!
هرکجا هستم باشم؛ آسمان مال من است

نوید مختاری هستم کارشناس طراح گرافیک از سال ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۴ در مقطع کاردانی و از ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۸ در مرکز آموزش عالی انقلاب در مقطع کارشناسی گرافیک خوندم از سال ۱۳۹۰ کارم را به صورت کارمندی با شرکت ساری پویا آغاز کردم تا سال ۱۳۹۳
و از سال ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۶ با نشر چشمه مشغول به کار شدم و از ۱۳۹۶ تا به امروز با ناشرین مختلف به صورت فریلنسر مشغول به کار هستم سال ۱۳۹۸ به عضویت انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران در آمدم بخش اعظم فعالیتهای من در حیطه صفحهآرایی کتاب میباشد. و در کنار آنها طراحی لوگو، پوستر و ست اداری جزو علایق شخصی من هست.
در کنار این فعالیتها شرکت در فراخوانهای گرافیک جزو فعالیتهای دیگر من است.

من یک برنامه نویس و مهندس صنایع پرشور با پایه علمی قوی هستم. دارای مدرک لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل هستم و در حال حاضر در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی صنایع با گرایش بهینه سازی در دانشگاه علم و صنعت مشغول به تحصیل میباشم. با بیش از 5 سال تجربه در برنامه نویسی پایتون، درک عمیقی از توسعه نرم افزار و برنامه های کاربردی آن ایجاد کرده ام. در طول 3 سال گذشته، من تخصص خود را در یادگیری ماشین تقویت کرده ام و به من این امکان را می دهد که به طور موثر از بینش های مبتنی بر داده برای حل چالش های پیچیده صنعتی استفاده کنم. من وقف یادگیری و نوآوری مستمر هستم و هدفم این است که مهارت های خود را برای افزایش کارایی و تعالی در بخش صنعتی به کار ببرم.

بنیانگذار استارتاپ هنری نگارینو و مسئول روابط عمومی شرکت نوآفرینان پابست دانش (باشگاه نوآفرینی توسکانو) و سرگروه بانوان کارآفرین …
بیش از یک سال میشود که فعالیت خود را در زمینه هایی که ذکر کردم آغاز کردم و هدفم استفاده از بازیافتی های طبیعت برای تولید محصولات هنری و آموزش این هنر به داوطلبان می باشد و رشد و توسعه ی کسب و کارهای خانگی بانوان کارآفرین و اشتغال زایی و کارآفرینی و کسب درآمد بیشتر این عزیزان است.

آرمین اسکی
داستان من از اونجا شروع شد که ناامید بودم ، تمام درها را انتخاب کرده بودم ولی باب دلم نبودند ، قبول اینکه همینه که هست همیشه برای من سخت بود تا بلاخره اون در طلایی خودشو نشون داد در به دنیایی پر از نوآوری و تلاش شبانه روزی بود دقیقا هم جنس من
تشکر میکنم از دکتر مختاری که افتخار اینو به من دادند تا در کنارشون باشم و زندگی رو متفاوت ببینم .
زندگی یک بازی خفنه که تا مهارت پیدا نکنی نمیتونی ازش لذت ببری
اعضای فعال تیم توسکانو
زمانی که درک صحیحی از اکوسیستم وجود نداشته باشد، مجموعههای دولتی به این سمت میروند که خودشان کسب و کاری را راه اندازی کنند. ما یک تیم استارتاپ برای کسب و کارهای نوپا هستیم که در زمینه کشاورزی فعالیت میکنیم
“من همیشه به همکارانم در وزارت جهاد توصیه میکنم که درگیر ایجاد استارتاپ نشوند.”
مطلب توسط دکتر مختاری
مجری پروژه راه اندازی کسب و کارهای نوپا در بخش کشاورزی
“در سال ۱۳۹۷ با دستور آقای مهندس حجتی، وزیر وقت جهاد کشاورزی، پروژه راهاندازی کسب و کارهای نوپا در بخش کشاورزی به مدیریت دکتر مختاری آغاز به کار کرد. در آن زمان یکی از توصیههای کاربردی ایشان طراحی یک نقشه راه بود که این نقشه راه با درگیرشدن در بافت اکوسیستم استارتاپی طراحی شد. نقشه راه ابعاد مختلفی داشت و یکی از این ابعاد، داشتن نهاد است. آن نهاد همان انجمن صنفی استارتاپهای بخش کشاورزی شد. راهاندازی این انجمن به تدریج اتفاق افتاد؛ بچهها با هم آشنا شدند و دوستیهایی شکل گرفت. این دوستیها تبدیل به همکاریهایی شد که اتفاقات بسیار خوبی از طریق آن رخ داد. این همکاریها هم بین خود استارتاپها و هم بین استارتاپها و دولت بود. دولت جاهایی میتواند بهعنوان کارفرما، برونسپاری کند و این کار مثلا در مورد استارتاپ کشتیار اتفاق افتاد.”
مطلب توسط دکتر مختاری